Nu ges möjlighet att hyra en av våra finaste lokaler i Limhamns Sjöstad!

24 augusti, 2023

Det utmärkta läget med boende, arbetsplatser och skolor samt goda parkeringsmöjligheter i dess närhet ger fina förutsättningar att driva verksamhet i denna lokal.

Lokalen är idag inredd som ett café, men lämpar sig även väl till en mindre foodcourt med tex café, salladsbar eller sushi verksamhet. Eller varför inte ett riktigt härligt hamburgerhak? En stor uteplats mot söder ingår!

Ett utmärkt tillfälle att förverkliga en dröm!

Intresserad – kontakta Joakim 0708-995959 joakim.feldt@vitaorn.se

Pir29 – Coworking utöver det vanliga

5 november, 2021

Med en fantastisk utsikt över Varvsparken i Västra Hamnen ligger Pir29 coworking, en flexibel och kreativ kontorsmiljö där allt är all inclusive.

Pir29 erbjuder kompletta lösningar och exklusiva arbetsplatser i en prisbelönad fastighet för sitt miljömässiga ansvarstagande.

Vill du boka in en tid för visning ring Anna på tel. 076-635 09 07 eller maila info@pir29coworking.se.

Gå till Pir29 Coworkings hemsida

Glad Påsk önskar Vita Örn

29 mars, 2021

vårblommor

Nu ser vi fram mot den ljusrika, härliga våren.

Vi på Vita Örn vill önska er alla en trevlig påskhelg.

Under påskhelgen kommer vi vara något begränsade att kunna svara på telefon och mail. Vi hör av oss så fort vi kan. Vid akuta fall kontakta Örestads Bevakning.

Nu har gymmet öppnat

8 mars, 2021

Den bästa träningen är den som blir av, eller hur!?
Vi på Vita Örn är väldigt glada över att STC har flyttat in i våra lokaler i Limhamns Sjöstad. Närheten, deras generösa öppettider (05:00-23:00) och nya fräscha lokaler gör att hoppet om ”Beach 2021” känns närmare än någonsin . 

Snart på en innergård nära dig

17 juni, 2020

Vita Örn vill fira in sommaren och bjuda alla hyresgäster på grillad korv och dryck! Därför kommer vi åka runt på en ”grillturné” till våra innergårdar och grillar åt er hyresgäster.

Varmt välkomna!

Klyvaren

Gjuteriet

Tjäderhönan

Uret

Vita Örn söker förvaltarassistent

7 oktober, 2019

Vi söker nu ytterligare en medarbetare att hantera uthyrning av hyreslägenheter och kontorslokaler samt marknadsföring i framför allt sociala medier. Vidare vara behjälplig i tillhörande administrativa uppgifter i koncernen.

Drivkraft, engagemang och känsla för kvalité är viktigt för att lyckas i arbetet. Som person är du resultatinriktad, har lätt för att skapa relationer och trivs med eget ansvar. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mäkleri, marknadsföring samt sociala medier.

Välkommen med din ansökan inkl. CV senast 2019-10-15 till; info@vitaorn.se