Öppna Möllan 5/9

25 augusti, 2020

En heldag av öppna innergårdar 

Vill ni hyresgäster på Tjäderhönan och Uret arrangera en loppis, ha ett café eller göra något annat på er gård? Prata ihop er och anmäla er i länken på facebook-eventet, eller på alltatalla.se/oppnamollan 

Korvgrillning på Gjuteriet

2 juli, 2020

Trivselgruppen i fastigheten Gjuteriet anordnade korvgrillning på innergården för hyresgästerna i huset. Vädret var strålande och även om sol och bad säkert lockade de flesta denna varma lördag så var där ett glatt gäng som anslöt och åt grillad korv. 

4.korvgrillning Gjuteriet

Elens dag

23 januari, 2020

Torsdag 23 januari är det elens dag. Då det finns mycket ni kan göra för att påverka er elförbrukning ger vi några enkla tips på hur ni kan minska elförbrukningen: 

Byt glödlampor mot lågenergilampor, eller LED-lampor
Sänka inomhustemperaturen 1-2 grader
Släck lampor när du lämnar ett rum 
Se till att elektroniken inte står stand-by
Se till att dörrar för kyl och frys sluter tätt

Nedtagning av kran på Gjutformsgatan

10 januari, 2020

Den 10/1 påbörjar man arbetet med nedtagning av kranen på Gjutformen 2 vilket innebär att Gjutformsgatan kommer vara stängd för genomfart av biltrafik. Arbetet beräknas vara klart till den 14/1.

Information gällande hantering av julgranar

3 januari, 2020

Klipp ner din julgran och lägg i en sopsäck. Lämna sedan sopsäcken i miljörummet så ombesörjer vi på Vita Örn att det kommer till återvinningscentralen. 

Ny samarbetspartner för fastighetsservice

29 november, 2019

Fr o m den 1 dec har vi en ny samarbetspartner när det gäller fastighetsservice till våra fina fastigheter.
Ni kommer att möta kunniga tekniker från ELKL och vi ser fram emot ett bra samarbete.

Vi vill samtidigt tacka BP fastighetsservice för många års hjälp och service till oss, våra fastigheter och våra hyresgäster!
Inom kort får ni ut en justerad informationslapp som vi ber er att sätta in i er lägenhetspärm.

Väl mött och trevlig adventshelg!

Möjlighet till autogiro för fastighet Klyvaren 1+4, VÖ parkering samt Gjuteriet.

18 augusti, 2019

You must log in to view this content

Cykelpool för hyresgäster

22 juli, 2019

You must log in to view this content

Kom igång med webbavier

17 december, 2018

You must log in to view this content

Nya rutiner vid hyresavisering

22 november, 2018

You must log in to view this content

Bilpool

18 maj, 2014

Har ni provat på vår bilpool? För er hyresgäster som är anslutna till Vita Örns APTUS-system med taggar och bokningssystem (för närvarande endast Kv Klyvaren) har ni sedan något år tillbaka möjlighet att låna en miljöbil mot självkostnadspris.

Är ni intresserade? Läs mer om det här: För hyresgästen/bokning.

Vita Örn kväll med James Bond!

18 november, 2012

Under året har första etappen i Västra Hamnen färdigställts och renoveringen av sekelskiftesfastigheterna i Möllevången blivit klar med bla 20 nya vindsvåningar.

För att fira detta bjuder Vita Örn sina boende och medarbetare på biofilm med höstens stora nya Bondfilm. Efter en start med mingel och lätt servering startar filmen där Bonds lojalitet mot M sätts på prov när M:s förflutna gör sig påmint och plågar henne. När MI6 utsätts för en attack måste agent 007 hitta och förgöra hotet, oavsett vad det kostar honom personligen – denna kväll kommer att bli trevlig!

Exklusiva erbjudanden

30 oktober, 2010

Är du hyresgäst hos oss på Vita Örn har du möjlighet att utnyttja rabatter och erbjudanden hos våra samarbetspartners som du hittar här nedan.

Vi har valt att i samarbete med några av Malmös ledande aktörer exklusivt erbjuda våra hyresgäster olika rabatter och erbjudanden. Vi kommer ständigt att uppdatera denna lista med nya erbjudanden från nya partners för att ge ditt boende hos oss ytterligare en dimension.

Är du intresserad av ett erbjudande är det bara att kontakta vederbörande partner och uppge att du är boende hos oss. Skulle det uppstå oklarhet med erbjudandet hjälper vi gärna till. 

Som man bäddar får man ligga!

Har du en gång upplevt känslan utav att sova i bäddset utav egyptisk bomull så kommer du nog aldrig vilja sova i något annat. Ytterligare en fördel som talar för den egyptiska bomullen är att bomullens extra långa fiber ger ett mjukt och glänsande bäddset som är mycket starkt och tåligt.

100 % Egyptisk bomull 230 TC. Enkelset 150×210 cm + örngott 50×60 cm. Finns att få i Platinum Grey, Shady Sand, Midnight navy och Floral White. Vita Örn pris: 836:- per set (ord.pris: 1.195:-)

GLASHUSET – House Of Brands For Good Living. Långhusgatan 1 på Svågertorp (Vid IKEA och MediaMarkt

Du som är hyresgäst

14 oktober, 2010

Erbjudande från GLASHUSET – House Of Brands For Good Living