Limhamnsvägen 117, Limhamn, Malmö

Lokal, , 212m2, Plan Markplan (av 1)

Hyra 42 400 ex moms kr/mån

Fastighet: Gjutformen 2

  • 117
  • hamb

Tillträdesdatum: 2024-05-01

Vi erbjuder ett rökfritt boende för bättre hälsa och trivsel.

Beskrivning

Trevlig lokal ledig på Limhamns Sjöstad, korsningen Limhamnsvägen /Packhusgatan, med stor uteservering i söderläge.
Lokalen är redan inredd varför stora delar kan behållas inklusive fettavskiljare och är förberedd med imkanal.

Utmärkt läge med boende, arbetsplatser och skolor samt goda parkeringsmöjligheter i dess närhet ger fina förutsättningar att driva verksamhet i denna lokal.

Lokalen är idag inredd som ett café, men lämpar sig även väl till en mindre foodcourt med tex café, salladsbar eller sushi verksamhet. Eller varför inte ett riktigt härligt hamburgerhak? En stor uteplats mot söder ingår!

Ett utmärkt tillfälle att förverkliga en dröm!

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lokal

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se