Einar Hansens Esplanad 29, Västra Hamnen, Malmö

Kontorsplats, , ca 14m2, Plan 1 (av 5)

Hyra 8 500 ex moms kr/mån

Fastighet: Klyvaren 2

Tillträdesdatum: 2024-03-01

Beskrivning

KONTOR MIDI

Eget kontor för det mindre företaget, och för det som ska växa med tiden. Ergonomiska möbler i modern design, inklusive två skrivbord, skrivbordsstolar, ett hyllskåp och papperskorgar. Varje rum har individuell temperaturreglering. Det här är arbetsplatsen för er som vill jobba tillsammans men ifred och som samtidigt uppskattar mötena som uppstår i de gemensamma miljöerna.

Ni har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt.

Vill ni anordna möten så finns det flera olika storlekar på konferensrum som ni kan boka på plats eller via mobilen.

Utnyttja gärna vår cykel- och bilpool som finns i fastigheten. Ni bokar enkelt bilen eller cyklarna via mobilen eller direkt i receptionen.

LÄS MER OM VÅRT KONTORSHOTELL

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Kontorsplats

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se