Einar Hansens Esplanad 29, Västra Hamnen, Malmö

Kontorsplats, , 171m2, Plan 6 (av 6)

Hyra 40 071 kr/mån

Fastighet: Klyvaren 2

  • 001 sällskapsyta
  • 002 utsikt torso
  • 003 skrivbordsplatser

Tillträdesdatum: 2025-01-01

Beskrivning

Stimulerande kontorsmiljö i bästa läge i Västra Hamnen – Malmös nya centrum.

Högst upp i detta vackra kubistiska kontorshus blir snart detta unika kontor ledigt med samarbete med Pir29, fastighetens coworkingconcept. Samarbetet innebär fri tillgång till reception samt att kontoret redan är möblerat av prisvinnande kontorsdesignern Ideas och även en frivillig gemenskap med fastighetens övriga hyresgäster.

Fastigheten har en fantastisk vy över parkerna och Turning Torso och belägen i hjärtat av Västra Hamnen.

Den är också Vita Örns bidrag till en bättre framtida miljö med endast återvinningsbar energi vilket gav fastigheten Malmö Stad Stadsbyggnadspris ”Gröna Lansen”! Hyreslägenheter och arbetsplatser samsas här i en trevlig mix med flera omkringliggande butiker, parker och restauranger.

Det här imponerar på både personal och era besökare!

Hyra: 2 812 kr/m²/år.
Fastighetsskatt: 4 587 kr/mån
Sophantering: 878 kr/mån
Tv/data: 299 kr/mån
Hyra inventarier: 5 000 kr/mån
IMD: Varierar och beror på nyttjande men ca 4 800 kr/mån

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Kontorsplats

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se