Einar Hansens Esplanad 29, Västra Hamnen, Malmö

Kontorsplats, , -, Plan 1 (av 5)

Hyra 3900 ex moms kr/mån

Fastighet: Klyvaren 2

Tillträdesdatum:

Beskrivning

FAST PLATS I LANDSKAPSMILJÖ

Högt i tak och ergonomiska möbler i modern design. Det här är arbetsplatsen för dig som inte vill arbeta avskilt utan som ser fördelarna med kreativa och spontana möten. Och det lägre priset.

Du har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt. Om du behöver prata privat så finns det små ljudisolerade rum. Vill du mötas så finns det flera olika storlekar på konferensrum som du kan boka på plats eller via din mobil.

Självklart har du ett eget förvaringsskåp för det du inte vill eller behöver bära med dig.

LÄS MER OM VÅRT KONTORSHOTELL

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Kontorsplats

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se