Hallstorpsvägen, Husie, Malmö

Lägenhet, 7 rum och kök, 248m2, Plan BV (av 2)

Hyra 25000 kr/mån

Fastighet: Hallstorp

Tillträdesdatum: 2023-10-01

  • DiskmaskinLägenheten är utrustad med diskmaskin.
  • TvättmaskinLägenheten är utrustad med tvättmaskin.
  • TorktumlareLägenheten är utrustad med torktumlare.
  • DuschDusch finns i lägenheten.
  • KällarförrådKällarförråd ingår i hyran.
  • GarageGarage, tillval i mån av tillgång.
  • Balkong/terassLägenheten har balkong.
  • UteplatsHuset har gemensam uteplats.

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Arkitektritat stenhus i Husie med tillhörande trädgård som har både närhet till naturen och storstadens utbud.
Boendet präglas av hög utrustningsnivå med bland annat helkaklade badrum, tvättnedkast direkt till tvättstuga, oljade ek-plankgolv, öppen spis, garage, terrass x 2, centraldammsugare, bergvärme. Från den rymliga entrén blickar du in genom hallen rakt in i det stora ljusa vardagsrummet. På bottenvåning finns ett stort, ljust och rymligt kök med gott om förvaringsskåp, sovrum, helkaklat badrum. Vardagsrummet delvis takhöjd på 6 meter och en eldstad. Hela ovanvåningen är en privat svit bestående av sovrum med tillhörande helkalkat badrum, terrass från både sovrum och badrum samt ytterligare ett rum som kan användas som sovrum. Mellan sovrummen en gemensam klädkammare. I källaren hittar man tvättstuga, ytterligare ett vardagsrum, ett rum som kan användas som sovrum, toalett, förråd och ett utrymme som kan brukas som hobbyrum, lekrum eller annat.
Garage med tillhörande förråd samt uppfart för ytterligare parkering.
Till hyra tillkommer kostnader för förbrukningar dvs vatten/avlopp/sophantering och El. Vidare fastighetsskatt. Nära kommunikationsleder samt bussförbindelser.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lägenhet

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se