Exklusiva erbjudanden

30 oktober, 2010

Är du hyresgäst hos oss på Vita Örn har du möjlighet att utnyttja rabatter och erbjudanden hos våra samarbetspartners som du hittar här nedan.

Vi har valt att i samarbete med några av Malmös ledande aktörer exklusivt erbjuda våra hyresgäster olika rabatter och erbjudanden. Vi kommer ständigt att uppdatera denna lista med nya erbjudanden från nya partners för att ge ditt boende hos oss ytterligare en dimension.

Är du intresserad av ett erbjudande är det bara att kontakta vederbörande partner och uppge att du är boende hos oss. Skulle det uppstå oklarhet med erbjudandet hjälper vi gärna till. 

Som man bäddar får man ligga!

Har du en gång upplevt känslan utav att sova i bäddset utav egyptisk bomull så kommer du nog aldrig vilja sova i något annat. Ytterligare en fördel som talar för den egyptiska bomullen är att bomullens extra långa fiber ger ett mjukt och glänsande bäddset som är mycket starkt och tåligt.

100 % Egyptisk bomull 230 TC. Enkelset 150×210 cm + örngott 50×60 cm. Finns att få i Platinum Grey, Shady Sand, Midnight navy och Floral White. Vita Örn pris: 836:- per set (ord.pris: 1.195:-)

GLASHUSET – House Of Brands For Good Living. Långhusgatan 1 på Svågertorp (Vid IKEA och MediaMarkt